Christmas Joy

Anmeldelse af Christmas Joy

Følelsen at julestemning – de klassiske julesange, røde nisser og en masse gode julefilm. Hvad mangler der ellers? Lige præcis – en rigtigt julespil!

Christmas Joy skrabelod er et online spil fra NeoGames, der kan kategoriseres som et digitalt skrabelod. Dette skrabelod kan spilles på både din computer, telefon og tablet!

Forestil dig et godt, gammeldags skrabelod – nu kan du opleve det digitalt, uden at skulle bevæge dig gennem sne og slud til kiosken, for at købe det i hånden! Christmas Joy er derfor et vaskeægte juleskrabelod, som kan hjælpe dig med at komme i den helt rigtige julestemning! Selvom det er juletema kan du dog spille det hele året rundt.

Grafik og lyd

Skrabeloddet er modsat de almindelige skrabelodder opbygget som et juletræ, og har forskellige skrabe felter symboliseret som julekogler på træet. Dette gør at skrabeloddet adskiller sig fra de andre, og derfor gør det meget sjovere at spille.

Grafikken er levende og farverig, og generel af god kvalitet, hvilket man kun kan forvente fra NeoGames. Derudover er den behagelig og hyggelig julemusik i baggrunden, der sørger for at du kommer i julestemning!

 

Gevinster og indsats

Spillet er simpelt og ligetil – hvert skrabelod har to symboler skjult, og det handler om at ramme to ens symboler. Der er symboler, såsom engle, snemænd, klokker og stjerner; alle sammen med en snert af jul, selvfølgelig. Gevinsterne gemmer sig i de farvede pakker under juletræet. Som i mange andre spil gælder den gyldne regel – jo mere du satser, desto mere kan du vinde i præmie. Så er du vild med jul og med at satse, så er Christmas Joy lige noget for dig!

 

Konklusion

Christmas Joy er et skrabelod for alle – selv The Grinch ville hygge sig med dette juleskrabelod. Du har mulighed for at satse en masse forskellige beløber, hvor du kan vinde store præmier.

Så mangler du et spil, der kan få dig i julestemning? Eller mangler du bare et skrabelod spil, hvor der er gode gevinster? Så er Christmas Joy lige noget for dig!
Rigtig god fornøjelse med Christmas Joy.