Dr Lovemore

Dr Lovemore spillemaskine

Dr Lovemore er en charmetrold af en spillemaskine fra storudbyderen Playtech. Temaet til slotten er hentet i en fiktiv verden hvor charlatanen Dr Lovemore huserer. Grafikken er i top og farverne er naturligvis holdt i kitschede partyfarver i lyserøde og lilla nuancer. En rigtig fest slot med lumre undertoner.

Dr-lovemore spillemaskine

Setuppet

Maskinen har 5 tromler med 3 rækker hver og i alt 15 ruder. Symbolernes tematik kredser selvfølgelig om Dr Lovemores liv. Der er champagne på køl, parfume flakon, jordbær, kirsebær og sågar Dr Lovemores egne underbukser. Den velfriserede charmør figurerer selv på scatter symbolet mens hans nummerplade er selve wild symbolet.

Indsats

Denne anmeldelse har taget udgangspunkt i Betfairs version og her tillades der spil på 1 række til maksimalt 20 rækker. Rækkeindsatsen varierer fra 5 øre til ialt 1 krone. Den samlede minimums indsats på et enkelt spin er altså på 5 øre, mens det maksime beløb løber op i 20 kroner. Her spiller man på alle 20 rækker og vælger maksimum rækkebeløbet på en krone. En stor variations mulighed i indsatserne, som gør at alle kan være med, når Dr Lovemore lægger op til slotmaskine flirt.

Gevinst og bonus

Sædvanen tro er bogstav og talsymbolerne de lavest betalende på maskinen, mens fem Dr Lovemore nummerplader i træk kaster den maksimale gevinst af sig i form af 10.000 gange din indsats. Wild symbolet tæller også som en joker hvis den står alene. Så kan den erstatte alle andre symboler på tromlen med undtagelse af scatter symbolet og bonus symbolet.

Der gemmer sig en underholdende bonus feature hvis man fanger Dr Lovemores underbukser på tromle 1 og tromle 5 samtidig (uanset placering på tromlen). Det giver 20 gratis spin og alle vundne gevinster på tromlerne i den periode vil tælle dobbelt.

Konklusion

Dr Lovemore er en anderledes og underholdende slot fra playtech. Der er mere glimt i øjet og humor end mange af de mere action prægede spillemaskiner som playtech har spyttet ud i de sidste par år. Man føler sig hele tiden underholdt og man kan ikke andet end at holde af den halvkiksede charmør Dr Lovemore. Maskinen er klart et forsøg værd, i det mindste for at skabe lidt adspredelse i en skov af mere seriøse slot maskiner. Der er pæne betalinger og en sjov og gavmild underbukse-bonus som både skaber godt humør og kaster gode mønter af sig. Dr Lovemore er ren kærlighed og seriøst godt selskab, hvis kæresten er i byen.