Greatest Odyssey

Greatest Odyssey spillemaskine

Greatest Odyssey er en online spilleautomat skabt af spillegiganten Playtech. Vi har her at gøre med en næsten futuristisk eventyr maskine, da stort set alle symboler på sin helt egen måde ligner noget man kender, og så alligevel slet ikke. Der pilles lidt ved virkeligheden, men på ingen måde på detaljerne eller gevinst mulighederne på den her spændende og anderledes slot.

greatest-odyssey spillemaskine

Setuppet

Maskinen har 5 tromler med 3 rækker i hver og i alt 15 synlige symboler på tromlerne. Symbolerne er ligeså varieret som de er farverige. Vi er efter alt at dømme på en sær undervandsrejse i et fantasiland. Så tematikken kredser om havet og rejser under havets overflade. Der er dykkerdragt symboler, koøjne, psykedeliske fisk og undervandsbåde. Wild symbolet er en rød blæksprutte og scatter symbolet er en slags skattebog.

Indsats

Greatest Odyssey tillader spil på alt fra 1 gevinst linje til i alt 25. Indsats mulighederne er ekstreme, for man kan vælge et minimum pr linje på helt ned til 0,01 mønt og et maksimum der strækker sig helt op til et loft på svimlende 1250 mønter. Enhver fedtspiller eller forsigtigper kan til enhver tid være med her, men samtidig kan selv den vildeste high roller også få sin lyst styret. Der er noget for ethvert temperament.

Gevinst og bonus

De lavest betalende symboler er de farverige figur-symboler der forekommer i alle afskygninger på tromlerne. De højest betalende symboler er wild symbolerne med den røde blæksprutte. 5 af dem på række kaster indsatsen intet mindre end 5000 gange igen. Spillet har en sjov bonus feature, der udløses hvis du rammer tre lillahårede kvinder i et koøje. Det udløser gratis spins og en underholdende bonusrunde. Den helt store gevinst, som også er en af spillets forcer, kommer i form af jackpotten. Greatest Odyssey har to jackpots på hver 5000 og 500 mønter, men maskinen er også koblet op til Playtechs progressive Dollar Ball Jackpot. Den spilles seperat fra fra selve hovedspillet og kan ende med at forsøde din tilværelse i ekstrem grad.

Konklusion

Greatest Odyssey er i sandhed en stor rejse, for der er vilde muligheder for at skrue ekstremt op for pengene. Faktisk mere end i mange andre nuværende maskiner. Den enorme maksindsats kombineret med de fine gevinst muligheder gør det til et endog meget tillokkende spil. Der er noget for enhver smag og for enhver pengepung, og man bestemmer reelt helt selv hvor langt man ønsker at dykke ned efter den helt store skat i Greatest Odyssey. Du behøver som sådan ikke gå til bunds, for den helt store jackpot kan hænde at ligge og flyde lige under overfladen.