John Wayne

John Wayne spillemaskine

John Wayne er en spilleautomat skabt af storudbyderen Playtech. Som navnet antyder er vi tilbage i det vilde vesten med Hollywood stjernen John Wayne, som spillede utallige roller som den klassiske cowboy i de gamle Hollywood produktioner fra 50erne og 60erne om det Vilde Vesten.

Der er altså dømt cowboys & indians, heste og rygende pistoler og man kan komme med på en oplever!

john-wayne-spillemaskine

Setuppet

Maskinen har 5 tromler med 3 rækker i hver og i alt 15 ruder. Man genkender hurtigt de velkendte bogstav og talsymboler men tromlerne er hovedsageligt prydet med flere forskellige John Wayne temaer og cowboy tematik. Vi møder sporer, cowboystøvler, tørklæder, cowboyhatte og flere forskellige John Wayne symboler. Et af dem, hvor han står i fuld positur, gør sig ud for at være wild symbolet mens der er flere bonus symboler. Blandt andet en sherifstjerne og et ranch skilt.

Indsats

Der kan spilles på alt fra 1 række til i alt 25 rækker på et spin i spillet. Minimumsindsatsen pr række er 10 øre så du kan starte blødt ud med kun at spille på en række og dermed holde din samlede indsats nede på et absolut minimum. Du kan dog også skrue godt op for indsatsen ved at hæve rækkeindsatsen og samtidig øge antallet af rækker, som du ønsker at spille på. Der er hermed lagt op til at man kan få tilfredsstillet sit gambler gen, hvis det er det man ønsker.

Gevinst og Bonus

Bogstav og talsymbolerne kaster som altid de laveste gevinster af sig, mens wild symbolet med John Wayne som udgangspunkt er det bedst betalende, da man her får sin rækkeindsats 5000 gange igen. Bonusspillene kan også være lukrative. 3 sherifstjerner på tromlerne åbner op for et bonusspil hvor du skal vælge sherifstjerner, som hver især gemmer på pengepræmier. Alt efter hvor mange du finder øges multiplikator funktionen, så du altså får ganget din indsats op til flere gange. En anden bonus, ranch-skilt bonussen, åbner som udgangspunkt op for 3 free games, men udover det, starter det også et skydespil op hvor du skal ramme gamle dåser. Her kan du skyde dig til op til 6 yderligere free games og en multiplikator funktion på 2. Det vil sige at dine gevinster i de efterfølgende gratis spins vil blive fordoblet.

Der er altså flere spænende og sjove bonus features i John Wayne slotten.

Konklusion

John Wayne spilleautomaten er et interessant og underholdende valg, hvis man ønsker lidt spænding på et online casino. Man fornemmer hurtigt de rygende pistoler og John Waynes ånd på tromlerne. Der er gode indsatsmuligheder og især sjove og fine bonus features, der samlet set gør den her maskine til et oplagt valg.