King Kong

King Kong spillemaskine

King Kong er et slot spil udviklet af en af markedets største udbydere: Play Tech. Det er bygget op om King Kong, den gamle historie om gorillaen som blev bragt til New York til en videnskabelig udstilling, men som ender med at slippe fri i gaderne og skaber skræk og rædsel. Historien er fra 1933 oprindeligt, men Play Techs spil tager afsæt i den moderne Hollywood indspilning med Naomi Watts og Jack Black i hovedrollerne.

King Kong spillemaskine

Setuppet

Der er i alt 5 tromler med hver 3 rækker i spillet og dermed i alt 15 ruder. Symbolerne er fra selve filmen og afbilder de fire hovedrolleindehavere: blondinen, manuskriptforfatteren, kaptajnen fra skibet som sejlede King Kong til New York og filminstruktøren der vil tjene penge på en film om den store gorilla.

Udover skuespiller-symbolerne er der de klassiske bogstav- og talsymboler, samt wild symbolet som er King Kong, og scatter symbolet med teksten KONG.

Indsats

Denne anmeldelse har taget afsæt i Betfairs King Kong version som tilbyder spil på minimum 1 række til maksimalt 20 rækker. Det giver lidt færre muligheder for at variere sine spin i volume i forhold til andre Play Tech online casino spil med op til 40 og 50 rækkespil. Minimums indskuddet pr spin ligger på så lidt som 5 øre mens maksimumspillet (hvor der vælges at spille på alle 20 rækker og med max rækkeindsatsen på 25 øre) sniger sig op på 5 kroner. Spændvidden i indsatsmulighederne er dermed ikke så ekstreme som på andre lignede slot spil.

Gevinster og Bonus

De lavest betalende symboler er tal og bogstaverne, mens 5 wild symboler med King Kong på række er det klart bedst betalende scenarie, da de giver indsatsen 3000 gange igen. Wild symbolet kan også bruges som en joker, hvis man eksempelvis lige mangler et bestemt symbol i at vinde og man samtidig har et wild symbol på sin række. Da kan wild symbolet erstatte alle andre symboler med undtagelse af scatter symbolet.

Scatter symbolet er også lukrativt. Rammer du tre eller flere sammenhængende scatter symboler vinder du både penge men også et bonus spil. I bonus spillet åbner der sig en sjov mulighed for at spille i ‘Jungle Mode’ eller i Big City Mode’. Udseendet på symbolerne ændrer sig men betalingstabellen forbliver den samme. Der er også en underholdende ‘Skull Island Bonus’, hvor du får til opgave at finde King Kong eller matche tre dyr i junglen for at vinde.

Konklusion

King Kong er et behageligt og underholdende slot spil, der ikke tilbyder de helt store indsats højder, men som stadig tilbyder underholdningen og eventyret fra mange af Play Techs andre slot typer. Hvis man vil prøve kræfter med et spil, der ikke er for uoverskueligt men som stadig bevarer det velkendte thrill fra spilleverdenen, så er King Kong et oplagt valg.