Legend of Terra

Legend of Terra spillemaskine

Legend of Terra er en online spillemaskine udviklet af Neogames, der i de seneste år har stået bag flere store succeser. Spillet bringer os tilbage til en eventyr verden hvor man med lidt god vilje kan sige at Game of Thrones møder Ringenes Herre. Monstre, drager og troldmænd pryder tromlerne og får dig til at føle dig hensat til en anden verden hinsides den du kender. Automaten kan blandt andet spilles på Dansk777 Casino.

Legend of Terra spillemaskine

Setuppet

Der er i alt 5 tromler med 3 rækker i hver på maskinen, og symbolerne tager alle afsæt i elementer som forekommer i eventyr verdenen. Der er guldringe symboler, skattekort symboler, skjold, prinsesser og soldater. Wild symbolet er selvfølgelig en drage, mens scatter symbolet er en ung blond eventyrpige. Der er også et bonus symbol med en troldmænd.

Indsats

Der er noget for enhver smag på denne maskine, for der kan spilles på alt fra en række til i alt 20 rækker, og kun fantasien sætter næsten grænsen for indsatserne. Man tillader rækkeindsatser ned til sølle 10 øre og i den anden ende af skalaen maks rækkeindsatser på op til 100 kroner. Det betyder at dit minimums indskud pr spin kan nå ned på 10 øre mens det maksimale forbrug pr spin er helt oppe på 2000 kroner, hvilket er prisen for at spille 100 kroner på alle 20 rækker pr spin.

Storgamblere og forsigtige mus kan altså mødes her på eventyr tromlerne i Legend of Terra

Gevinst og bonus

De lavest betalende symboler er guldbægerne som kun kaster din indsats 4 gange igen hvis du rammer 5 på række. På den anden side kan du nå op på hele 10.000 gange din indsats hvis du rammer 5 soldater-symboler. Skulle du i det spin have satset 100 kroner pr række, ja så er gevinsten intet mindre end 1 million kroner. Scatter symbolet kan også gøre dig til millionær, da du her skal gange den samlede indsats med gevinsten og ikke kun din rækkeindsats. Rammer du 5 scatter symboler på række får du altså din samlede indsats 500 gange igen, og med en maks indsats på 2000 kroner er du altså også millionær via den vej. Der er også en bonusrunde, som udløses hvis du rammer op til 3 troldmænd på dine tromler. Det starter op i en bonusrunde hvor der er gevinst hver gang.

Konklusion

Neogames har her skabt en underholdende spilleautomat som fuldstændigt går i spænd med samtidens enorme interesse for adventure genren. Er man til Game of Thrones eller Ringenes Herre og kunne man godt tænke sig at forene de to elementer med lidt underholdning i form af en slot, ja så er Legend of Terra det klareste valg i rækken af spilleautomater. Og hvem ved, måske gør besøget i landet Terra dig til millionær…